- ۱۵ هزار لیتر نفت گاز قاچاق در استان فارس کشف شد 03/12/28
- بازدید سرزده بازرس کل استان فارس از مدارس شبانهروزی شیراز 03/12/27
- فروش املاک مازاد بانکها با ورود بازرسی کل استان فارس/ 25 فقره ملک به ارزش ۳۱۲میلیارد ریال تعیین تکلیف شد 03/12/27
- عملکرد دستگاههای خدماترسان زیر ذرهبین بازرسی فارس/ ماموریت بازرسکل فارس به سربازرسان مربوطه برای پیگیری مشکلات برخی پروژههای شهری 03/12/25
- بازرس کل استان فارس خبر داد: پیگیری پرداخت ١٧٠٠ میلیارد تومان تسهیلات بانکى در راستاى قانون حمایت از خانواده 03/12/25
- بازدید بازرس کل استان فارس از میدان نفتی منطقه عملیاتی خشت 03/12/08
- بازرس کل استان فارس: کالاهای سنواتی موجود در انبارها، هر چه سریعتر تعیین تکلیف شوند 03/12/05
- بازدید بازرس کل استان فارس از شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان 03/12/01
- اجرای پیشنهادهای سازمان بازرسی می تواند میزان تعارض منافع جهاد کشاورزی استان را کاهش دهد 03/12/01
- بازرس کل استان فارس: دهکده لجستیک شیراز یکی از پروژههای پیشران و توسعه استان است 03/11/17
بازرس کل فارس مطرح کرد؛ لزوم استفاده از ظرفیتهای علمی استان برای طراحی و تولید ماشینآلات صنعتی مربوط به صنایع غذایی
رئیس منطقه 3 سازمان بازرسی و بازرس کل استان فارس گفت: انتقال تجربیات به واحدهای جدید و استفاده از ظرفیتهای علمی استان برای طراحی و تولید ماشینآلات صنعتی مربوط به صنایع غذایی برای کاهش ارز بری، رشد تولید و کاهش تورم را به همراه دارد.
به گزارش روابط عمومی بازرسی استان فارس، کاظم اکرمی در جریان بازدید از شرکت صنعتی تولید غذای آماده (با نشان تجاری شام شام) با تشکر از مدیریت این شرکت در راه اندازی و تأسیس دانشگاه علمی کاربردی و ارتقاء سطح دانش علمی و جذب نیروهای متخصص؛ خواستار انتقال تجربیات به واحدهای جدید در صنایع غذایی استان شد.
وی با اشاره به ظرفیتهای علمی استان برای طراحی و تولید ماشین آلات صنعتی، خواستار همکاری صنایع غذایی استان با این واحدهای صنعتی به منظور کاهش ارزبری و رشد تولید، کاهش قیمت یا کاهش تورم تولید شد.
توجه به کیفی سازی و رعایت حقوق مصرف کنندگان و اطمینان از مصرف غذاهای آماده از نکات ارائه شده توسط بازرس کل استان فارس بود.
اکرمی اشارهای به تنوع محصولات این شرکت کرد و گفت: در سالهای اخیر تمایل قشرهای مختلف به استفاده از غذاهای آمده افزایش یافته است که نیازمند بررسی ذائقه جمعیتی در استانهای مختلف و تهیه الگوی غذایی مناسب و تولید و توزیع اختصاصی نیز هستیم.
در این بازدید مدیر مجموعه درخواست افزایش حجم برق به منظور توسعه مجموعه را داشت که مقرر شد سربازرس اقتصادی نسبت به پیگیری موضوع اقدام کند.
در این راستا از بخشهای مختلف تولید غذای آماده بر پایه محصولات گوشتی و پروتئینی (شامل محصولات متنوع غذای آماده طبخ، ژامبون، برگر، کالباس، سوسیس،کباب، انواع سس سالاد، فلفل، پیتزا و مایونز، پنیر پروسس و موزارلا، گوشت چرخ کرده) مجموعه بسته بندی و پخش توزیع سراسری و استانی انجام شد.
